Companii

Deloitte Best Managed Companies. RDF, companie din domeniul agricol, a avut afaceri de 63 mil. euro şi 46 de angajaţi

Alexandru Savin, CEO RDF

Alexandru Savin, CEO RDF

Autor: Răzvan Botea

05.03.2024, 00:05 562

Distribuitorul de inputuri în agricultură RDF a ajuns la afaceri de 63 mil. euro, cu 46 de angajaţi, conform datelor furnizate la Gala Best Manages Companies, organizată de Deloitte România în parteneriat cu Ziarul Financiar. Compania face parte din holdingul ROCA Agri RDF.

„Înţeleg din criteriile acestui program că unul dintre cele mai importante criterii este ca acea compania care trece prin program să nu se identifice cu CEO-ul, să nu se identifice cu acţionarul şi din perspectiva aceasta înţelegem această certificare ca un compliment pentru fiecare membru al echipei“, a spus Alexandru Savin, CEO RDF.

Compania a fost una dintre cele patru companii care au primit recertificarea Deloitte Best Managed Companies la ediţia a doua a programului. RDF s-a înscris şi în prima ediţie şi a urmat sesiunile de traininguri şi consultanţă cu Deloitte România şi partenerii programului. Programul conceput de Deloitte România încurajează participarea repetitivă, în ani consecutivi.

La cea de-a doua ediţie a programului, 21 de companii antreprenoriale româneşti au primit distincţia Deloitte Best Managed Companies. Companiile care au fost acceptate au urmat un program cu facilitatorii Deloitte şi ai partenerilor, iar la final au fost evaluate de un juriu independent în baza unei metodologii internaţionale structurată în patru piloni – strategie, cultură şi angajament, inovaţie şi resurse, respectiv guvernanţă şi aspecte financiare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO