Companii

Deloitte România îl numeşte pe Andrea Multari în rolul de partener şi lider al practicii de securitate cibernetică pe întreaga zonă Europa Centrală

Deloitte România îl numeşte pe Andrea Multari în...

Autor: Cristina Bellu

17.02.2023, 11:24 224

Deloitte România îşi extinde echipa de securitate cibernetică prin numirea lui Andrea Multari, profesionist cu experienţă vastă în securitate cibernetică în mai multe sectoare de activitate şi pe diverse pieţe, în rolul de partener şi lider al practicii de specialitate din toată Europa Centrală, începând cu 1 martie 2023.

Cu peste 25 de ani de experienţă în domeniul securităţii cibernetice, Andrea Multari a lucrat cu directori de securitate a informaţiilor (chief information security officer - CISO) şi directori de tehnologie (chief technology officers - CTO) din diverse industrii şi organizaţii, în cadrul unor proiecte derulate la nivel global, şi a coordonat cu succes proiecte complexe de transformare pentru zonele de IT şi de securitate cibernetică.

De asemenea, expertiza sa acoperă arii precum risc informaţional, continuitate a afacerii, managementul identităţii şi al accesului, strategie de securitate, arhitectură şi operaţiuni de securitate, protecţie a datelor şi confidenţialitate.

Înainte de a se alătura Deloitte, Andrea Multari a condus activitatea Accenture România din poziţia de Country Leader, apoi a înfiinţat şi dezvoltat practica de securitate cibernetică a organizaţiei din Orientul Mijlociu.

„Companiile de toate dimensiunile şi din toate domeniile au nevoie mai mult decât oricând de strategii de securitate cibernetică bine puse la punct, având în vedere că numărul şi complexitatea atacurilor s-au intensificat”, spune Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanţă şi Managementul Riscului, Deloitte România, şi lider al practicii de securitate cibernetică la nivel local.

În noul rol,  Andrea Multari va lucra în strânsă legătură cu toate firmele din regiune membre ale reţelei Deloitte, inclusiv România, pentru a ajuta clienţii să-şi construiască şi să-şi consolideze capacităţile în materie de securitate cibernetică.

Echipa de securitate cibernetică a Deloitte România este specializată în oferirea de servicii de strategie, incluzând exerciţii de simulare a crizelor cibernetice şi evaluări de tip deep dive, servicii de apărare, inclusiv managementul identităţii şi accesului, operaţiuni de securitate, procese şi tehnologii de pregătire şi de răspuns la incidente, precum şi servicii de atac, vizând în special efectuarea de teste de penetrare, precum exerciţiile de tip red-teaming (TIBER-EU).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO