Companii

Din serialul "Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi, Victor Armăşelu, Ursus Breweries

Cei care trebuie să schimbe România. Azi: Victor Armăşelu, Ursus Breweries

Autor: Business Magazin

08.06.2011, 23:35 415

Victor Armăşelu, 40 de ani, a preluat funcţia de sales anddistribution vice-president a Ursus Breweries, producătorulmărcilor Ursus şi Timişoreana, în toamna anului trecut.

Lucrează la Ursus din 2005, compania fiind unul dintre clienţiinoi atraşi în programul de vânzări de flote de autoturisme Volvo,precedentul său angajator. "În cadrul negocierilor pentru achiziţieşi ulterior, am avut ocazia să relaţionez deseori cu membriiboardului Ursus Breweries", îşi aminteşte Armăşelu. El crede căaceşti paşi au stat la baza ofertei pe care a primit-o, de a sealătura companiei în poziţia de key accounts manager.

Aşa a ales să se întoarcă în domeniul bunurilor de larg consum,experienţa sa profesională fiind împărţită, spune el, în două"vieţi" diferite. Timp de şapte ani a fost navigator în marinacomercială, ca ofiţer mecanic maritim. "A fost o carieră de caresunt mândru, începută ca şef de promoţie şi cu toate brevetele denavigaţie până la cel mai înalt nivel posibil."

Armăşelueste unul dintre cei 600 de tineri manageri pe care revistaBusiness Magazin i- a propus în ultimii şase ani ca o soluţiepentru schimbarea României. La 30 de ani el a decis, împreună cufamilia, să îşi schimbe complet drumul în carieră şi aşa a început"cea de-a doua viaţă profesională", după cum povesteşte chiarel.

A lucrat, la început, în asigurări, o perioadă "scurtă darintensă", iar apoi la Henkel, pentru funcţia de consultant tehnicşi apoi ca area sales manager.

Oferta de la Ursus Breweries a venit la momentul oportun, în2005, an din care a coordonat departamentul modern trade. Dinseptembrie 2010, a fost numit VP Sales & Distribution, iarbugetele administrate sunt de aproximativ două treimi din totalulbugetelor comerciale ale companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO