Companii

Directorul CFR Bucureşti a fost demis. Mai multe trenuri au avut întârzieri de peste oră în Gara de Nord

Directorul CFR Bucureşti a fost demis. Mai multe trenuri au avut întârzieri de peste oră în Gara de Nord

Autor: Mediafax

30.04.2011, 14:05 260

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că directorulSucursalei Regionale de Căi Ferate Bucureşti a CFR SA, GavrilăMănăilă a fost demis din funcţie sâmbătă, iar atribuţiile acestuiaau fost preluate de Laurenţiu Maraloi.

"Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzătoare alucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord,nerespectarea dispoziţiilor care prevedeau fluidizarea traficuluiferoviar în week-end-ul de 1 mai şi coordonarea defectuoasă alucrărilor de reparaţii programate în Gara de Nord, ceea ce a dusla pertubarea traficului de călători", precizează, într-uncomunicat, remis agenţiei MEDIAFAX, decătre CN CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că încursul nopţii de vineri spre sâmbătă s-au desfăşurat lucrări deînlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, macaz carepermite circulaţia a peste 80 la sută din trenurile care intră şiies din Bucureşti Nord.

Lucrările de înlocuire şi recentralizare a macazului îninstalaţie a fost finalizată la ora 7.45, iar circulaţia trenurilorse desfăşoară în prezent în condiţii normale atât la sosire, cât şila intrare în Gara de Nord.

Până la ora 7.45, 15 trenuri au înregistrat în total întârzieride 580 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilorpentru disconfortul creat îi asigură că toate măsurile operativeîntreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scopdesfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii normale detrafic.

Cele mai multe trenuri afectate de întârzieri au fost cele de peruta Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO