Companii

Directorul de comunicare din grupul lui Octavian Radu pleacă la BBDO

Autor: Mirabela Tiron

06.06.2011, 23:29 294

Ema Cătălin, directorul de comunicare al grupului RTC, controlatde omul de afaceri Octavian Radu, a plecat la grupul BBDO, unde seva ocupa de comunicarea corporate, potrivit unui mail trimis de ea."De săptămâna aceasta încetez să mai fiu director de comunicare algrupului RTC", a precizat Ema Cătălin.

Ea lucra în grupul lui Octavian Radu de opt ani, timp în care aocupat mai multe funcţii. Înfiinţat de omul de afaceri OctavianRadu în 1990, grupul RTC cuprinde companii cu activităţi grupate înmai multe divizii: Proffice (distribuţie de produse pentru birou şiIT), Rimobi (imobiliare), Flaro (producţie subansambluri deplastic, mobilier şi produse de birou), TCE (cargo, curierat şilogistică), Sistec (dezvoltare software), Sebra (divizia defrancize în domeniul ospitalităţii), lanţul de librării Diverta şiîn fashion (Debenhams). Anul trecut o companie de curierat şi ceape care erau înregistrate librăriile Diverta au intrat îninsolvenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO