Companii

Directorul de HR al MedLife: Obiectivul nostru este să aducem medici în regim full time

Monica Băluţă, directorul de resurse  umane al MedLife: „Avem angajaţi încă de la începuturile companiei, pot da cel puţin două exemple, două colege care s-au angajat pe poziţii de recepţioner, iar acum una dintre ele ocupă poziţia de manager de clinică, iar alta de manager relaţii clienţi.”

Monica Băluţă, directorul de resurse umane al MedLife: „Avem angajaţi încă de la începuturile companiei, pot da cel puţin două exemple, două colege care s-au angajat pe poziţii de recepţioner, iar acum una dintre ele ocupă poziţia de manager de clinică, iar alta de manager relaţii clienţi.”

Autor: Ioana David

12.11.2014, 20:30 881

Monica Băluţă, direc­torul de resurse umane al MedLife, cel mai mare ope­ra­tor de pe piaţa pri­vată de servicii medical, spune că până la sfârşitul anului, compania va des­chide o hiper­clinică, pentru care va recruta 80 de persoane, personal medical mediu şi superior, dar şi management şi funcţii suport.

„În prezent avem 2.870 de angajaţi, iar până la finalul anului vom ajunge la 3.000 de angajaţi. Cel mai greu găsim angajaţi pentru poziţiile în care munca cu pacientul este mai dificilă, precum pediatria – medicii sau asistentele –, poziţiile din vânzările corporate în care ciclul de vânzare este foarte lung”, a spus Monica Băluţă.  Ea se ocupă de politicile de HR ale MedLife din iunie 2010, anterior fiind directorul de resurse umane al SoftMedica, după ce a avut o poziţie similară în cadrul Bitdefender în intervalul 2005-2007.

Clinica pe care MedLife o va deschide va fi la Constanţa şi încheie seria inaugurărilor realizate anul acesta de companie, celelalte două proiecte fiind cele din Galaţi şi Iaşi. Pentru fiecare dintre aceste hiperclinci, MedLIfe investeşte între 0,8 mil. euro şi 1 milion de euro, iar investiţiile fac parte din proiectul operatorului de a acoperi oraşele cu peste 200.000 de locuitori.

MedLife este o companie controlată de familia Marcu, care operează o reţea de 11 clinici de mari dimensiuni, opt laboratoare, şase spitale (însă din cadrul grupului mai fac parte şi alte entităţi)  şi care anul acesta trece de 80 mil. euro cifră de afaceri. De-a lungul istoriei sale, MedLife a fost cel mai agresiv operator în extindere şi primul care a atras în acţionariat investitori pentru a susţine dezvoltarea. Familia Marcu a vândut un prim pachet de acţiuni către International Finance Corporation (IFC) divizia de investiţii private a Băncii Mondiale, iar ulterior către un fond de investiţii (care în prezent se numeşte V4C), însă familia a păstrat controlul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO