Companii

Discounterul polonez de modă Pepco a deschis peste 50 de magazine în ultimul an în România, depăşind pragul de 370 de unităţi

Discounterul polonez de modă Pepco a deschis peste 50 de...

Autor: Cristina Roşca

23.02.2022, 17:00 176

♦ Grupul, listat la Bursa de la Varşovia anul trecut, are prezenţă pe 15 pieţe din Europa, unde operează 2.676 de magazine ♦ Din total, 14% sunt în România, adică una din şapte unităţi.

Discounterul polonez de modă Pepco şi-a continuat expan­siunea în al doilea an marcat de pandemia de COVID-19, deschizând peste 50 de unităţi noi în România, confrom unei analize a ZF.

Compania a mers mai departe cu dezvoltarea în ritmul impus anterior crizei sanitare, ajungând la peste 370 de magazine cu preţuri mici pe plan local.

România şi-a consolidat astfel poziţia secundă în topul celor mai importante pieţe pentru polonezi, după ţara-mamă. Spre comparaţie, în Polonia sunt 1.157 de magazine, însă aici brandul a apărut în 2004, cu 11 ani înainte de a intra în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO