Doar jumătate din producătorii de mobilă din lemn au strategii coerente de export

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

♦ Firmele româneşti, atât din zona de mobilier, cât şi de agricultură spun că doresc să exporte deşi le lipsesc cunoştinţele pentru a acţiona în acest sens.

Doar 27% din fermierii locali şi 49% din producătorii de mobilă din lemn au strategii coerente de export, arată o cercetare privind nevoile pro­ducă­to­rilor din domeniile a­gri­cul­turii ecologice şi mobi­lie­rului din lemn din regiunile Sud-Muntenia şi Nord-Est, par­te  a  proiectului finanţat prin Pro­­­­­gramul de Cooperare El­ve­ţiano–Român.

La studiu au participat 180 de firme.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
producatori de mobila
, mobila din lemn
, export
, producatori
, agricultura
, mobilier
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide