Energie

Camelia Ene, Mol România: Am deschis 16 staţii în perioada pandemiei. Avem în continuare planuri de a ne dezvolta în segmentul retail din România

ZF Power Summit 2022

Camelia Ene, Mol România: Am deschis 16 staţii în...

Autor: Răzvan Botea

22.02.2022, 13:44 138

Camelia Ene, country chairman & CEO Mol România, a spus, la ZF Power Summit 2022, că Mol a deschis în România 16 staţii de alimentare cu carburant. La nivel regional, Mol a achiziţionat numai anul trecut 600 de staţii.

„Am deschis 16 staţii în perioada pandemiei. Avem în continuare planuri de a ne dezvolta în segmentul retail din România. Vom menţine acelaşi ritm susţinut de dezvoltare”, a spus ea.

Ce a mai spus Camelia Ene la ZF Power Summit:

În 2021 cererea de combustibili a revenit la nivel regional pe măsură ce autorităţile au ridicat restricţiile de călătorie.

Grupul Mol a achiziţionat aproximativ 600 de staţii în 2021 în Europa Centrală şi de Est. În prezent avem aproximativ 2.400 de staţii de servicii.

Anii 2020-2021 au fost fără precedent. Datorită unui model de business rezilient, Mol a rămas stabil.

Ne dorim să extindem reţeaua de staţii de încărcare electrică. Până în prezent avem 27 de astfel de încărcătoare pentru vehiculele electrice şi nu intenţionăm să ne oprim aici. La nivel regional, pentru finalul anului 2021, era estimat un număr de 200 de încărcătoare.

Mol România are trei direcţii mari de dezvoltare: digitalizare, dezvoltarea segmentelor actuale de business şi diversificarea produselor şi serviciilor din portofoliul nostru. Segmentul de consumer services are un rol important în tranziţia energetică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO