Energie

Cât de scump va fi “aurul negru” când toţi petroliştii îşi mută banii pe verde? Aflaţi de la Camelia Ene, country chairman & CEO MOL România, la ZF Power Summit 2022, 22-24 februarie

Cât de scump va fi “aurul negru” când toţi...

Autor: Roxana Petrescu

21.02.2022, 13:53 200

Camelia Ene, Country Chairman & CEO MOL România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa petrolieră locală, va participa la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, în calitate de speaker.

ZF Power Summit, cel mai important eveniment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, complexitatea contextului în care se desfăşoară dezbaterile determinându-ne, pentru prima dată, să extindem durata evenimentului la 3 zile de dialog, în perioada 22-24 februarie. Evenimentul va putea fi urmărit online pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

La cât poate ajunge barilul de petrol ţinând cont de faptul că producţia scade, multe companii de profil preferând să-şi mute bugetele pe zona de regenerabile? Care sunt conceptele noi care ar putea apărea în benzinăriile din România şi ce planuri de investiţii are unul dintre cei mai puternici jucători din piaţa petrolieră locală?

Aflaţi răspunsurile de la Camelia Ene, Country Chairman & CEO MOL România.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicată în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO