Energie

Germanii de la Elster Rometrics văd venituri în creştere cu 40%, la 11 milioane de euro

Germanii de la Elster Rometrics văd venituri în...

Autor: Laurentiu Cotu

19.11.2014, 00:05 641
Producătorul de contoare Elster Rometrics, parte a grupului german Elster, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de peste 48,7 mil. lei (aproximativ 11 mil. euro), în creştere cu 40% faţă de anul trecut. Compania a încheiat anul 2013 cu afaceri totale de 34,6 mil. lei (7,8 mil. euro), iar în primul semestru din acest an a realizat o cifră de afaceri de peste 22 mil. lei (5 mil. euro).
 
„Pentru Elster Rometrics prima parte a anului a adus o creştere, în principal din businessul intercompany. Trendul ascendent va continua şi în perioada următoare, tot din businessul intercompany, respectiv din transferul spre România al producţiei şi al unei părţi din departamentul design şi development“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Elster Rometrics.
 
Principalii furnizori ai Elster Rometrics fac parte din grupul german Elster. Clienţii companiei sunt Electrica şi sucursalele Electrica, dar şi companiile din grupul Elster, pe segmentele de producţie şi dezvoltare de software.
 
În vara acestui an, Elster Rometrics împreună cu EnergoBit din Cluj şi AEM Timişoara au semnat cu distribuitorul de electricitate E.ON Moldova Distribuţie, subsidiară a grupului german E.ON, un contract de 20,55 mil. lei (4,67 mil. euro), pentru furnizarea mai multor tipuri de contoare, potrivit unui anunţ care a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO