Energie

Kinga Daradics, fostul CEO al MOL România, a preluat de luna aceasta funcţia de CEO al eMAG Ungaria. În mandatul său, MOL România a crescut de la 500 mil.dolari la 1,5 mld. dolari

Kinga Daradics, fostul CEO al MOL România, a preluat de...

Autor: Roxana Petrescu

13.12.2023, 09:52 440

Kinga Daradics este din decembrie CEO-ul eMAG Ungaria, arată profilul personal de LinkedIn.

Pe plan local, Kinga Daradics este cunoscutiă mai ales pentru mandatul său de peste 6 ani pe care l-a avut la conducerea operaţiunilor MOL România, deveniţi unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa petrolieră locală.

La momentul numirii sale în funcţie, 2011, Daradics era cel mai tânăr CEO din domeniul petrolier. Tot datele publice de pe contul său arată că în mandatul ei MOL a trecut de la un business de 500 de milioane de dolari la unul de 1,5 miliarde de dolari.

După experienţa acumulată pe piaţa locală, Kinga Daradics a preluat la jumătatea anului 2017 funcţia de director de plaforme integrate şi soluţii la nivelul grupului MOL, plecând în Budapesta. De aici, focusul său s-a dus mai ales în zona de tehnologie.

După MOL, Kinda Daradics a ocupat mai multe funcţii de conducere în companii din zona de tehnologie, dar şi din domeniul fondurilor de investiţii. În decembrie, anul acesta, a preluat funcţia de CEO al eMAG Ungaria.  

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO