• Leu / EUR4.9430
  • Leu / GBP5.7237
  • Leu / USD4.7005
Energie

RADET anunţă continuarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare din Bucureşti

RADET anunţă continuarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare din Bucureşti

Autor: Laura Buciu, Mediafax

30.09.2019, 15:42 159

RADET anunţă că  lucrările  de reabilitare a sistemului  de termoficare continuă în mai multe zone din Bucureşti, în special acolo unde locuitorii au resimţit disconfort termic iarna trecută.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de RADET, lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare continuă în mai multe zone din Bucureşti, mai ales acolo unde cetăţenii au reclamat disconfort termic.

„Până acum au fost finalizate lucrări din planul anual de înlocuire a reţelelor de termoficare în principalele zone în care cetăţenii au resimţit disconfort în sezonul anterior de încălzire, respectiv: Bulevardul Theodor Pallady, strada Petre Ispirescu, strada Ion Berindei, Piaţa Constituţiei, strada Răzoare, staţia de metrou Păcii, Şoseaua Virtuţii (zona ştrandului Ciurel), Şoseaua Pantelimon, strada Lizeanu, străzile Matei Basarab şi Lujerului. Se lucrează încă în străzile Moineşti, Câmpia Libertăţii, Valea Cascadelor, pentru pregătirea etapei a II a a şantierului din Nicolae Caramfil şi pe Şoseaua Vergului din Sectorul 2”, anunţă RADET.

Lucrările de primă urgenţă au în vedere repararea porţiunilor de conductă în zonele în care s-au produs 70-80% dintre avariile de anul trecut, potrivit sursei citate.

Astfel, au fost începute şi sunt în curs de desfăşurare lucrările în Sectorul 1 - zonele Iancu de Hunedoara, Ion Mihalache şi Nicolae Caramfil. În perioada următoare vor fi demarate lucrări în Sectorul 1 - zona Aviaţiei - Pipera-Nicolae Caramfil, Iancu de Hunedoara - zona Dorobanţi, Ion Mihalache - zona Domenii, în Sectorul 2 - zona Pantelimon - strada Hăţişului, în Sectorul 3 - Splaiul Unirii, zona Dristor - Danubiu şi în zona Salajan - strada Ştefan Constantin, zona Vitan - Bîrzeşti – strada Răcari, în sectorul 4 – zona Unirii- strada Radu Vodă, zona Piaţa Reşiţa, zona Berceni - strada Turnu Măgurele, iar în Sectorul 6 vor fi deschise şantiere în zona Militari pe străzile Apusului şi Părăluţelor şi în zona Cotroceni - strada Geniului.

„În toate aceste zone se va lucra pe toată perioada sezonului de încălzire fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic”, mai arată RADET.

RADET a început anul acesta cea mai amplă campanie de reparaţii şi înlocuiri de subansamble tehnice efectuate de regia autonomă după o perioadă de pauză de 10 ani.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9430
Diferență: -0,0546
Ieri: 4.9457
Azi: 4.7005
Diferență: 0,6208
Ieri: 4.6715
Azi: 5.7237
Diferență: -0,0367
Ieri: 5.7258
Azi: 4.9319
Diferență: 0,793
Ieri: 4.8931