Companii

Eric Wakker, fondator & partener PowerSlim: Căutăm un master francizat pentru a intra pe piaţa din România şi a ne extinde. Investiţia este între 200.000-250.000 de euro

Eric Wakker, fondator & partener PowerSlim: Căutăm un...

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.10.2019, 13:41 447

Compania PowerSlim, dezvoltată de antreprenorul Eric Wakker în urmă cu 15 ani în Belgia, caută master francizat pentru a intra pe piaţa din România şi pentru a se extinde mai apoi. De asemenea, investiţia într-o franciză PowerSlim este între 200.000-250.000 de euro, a spus Eric Wakker, fondator & partener PowerSlim, în cadrul conferinţei Franchise Connection 2019.

Conceptul PowerSlim este practic un tratament care are mai mulţi paşi. Transformarea durează un an. Lucrăm de mai bine de 10 ani pentru a îmbunătăţi acest progarm. Acum putem garanta 100% că atunci când cineva apelează la noi ajunge la greutatea dorită. De asemenea, fiecare nivel din program are un specific.

Cel mai important este rolul partenerului (coach).

Important mai este ca în fiecare săptămână persoana care este implicată în program să se consulte cu coach-ul, pentru că oamenii pierde între 1-2 km pe săptămână. Femeile pierd jumătate de kg pe săptămână, iar bărbaţii între 1-2 kg, iar programul trebuie adaptat.

Dezvoltăm produse, avem peste 120 de alimente,  practic înlocuim mâncarea normală cu produsele noastre.

Am dezvoltat businessul PowerSlim în Belgia în 2004, iar patru ani mai târziu ne-am extins în Olanda.

PowerSlim a intrat pe piaţa din Germania în 2017 prin sisteme de franciză, iar un an mai târziu a intrat şi pe piaţa din Austria, tot în sistem de franciză.

În 2019 PowerSlim a ajuns la un număr de 450 de specialişti-parteneri (coaches) în Olanda şi Belgia şi aproximativ 140 de parteneri în Germania şi Austria.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO