Companii

Extinderea producţiei. Nemţii de la Mahle recrutează 400 de angajaţi la Timişoara

Extinderea producţiei. Nemţii de la Mahle recrutează...

Autor: Bogdan Alecu

12.08.2016, 00:07 5322

Fabrica Mahle Componente de Motor, unul dintre cei mai mari exportatori din judeţul Timiş, are în plan recrutarea a 400 de noi angajaţi în 2016 pentru extinderea producţiei şi dublarea cifrei de afaceri la peste 134 mil. euro în următorii cinci ani. Prin investiţia demarată numă­rul angajaţilor va creşte de la 700, cât numără în prezent, la 1.100, în timp ce cifra de afaceri se va dubla în următorii cinci ani. Compania a rulat anul trecut afaceri de  68 mil. euro, în creştere cu 17% faţă de anul anterior, ritm de creş­tere pe care Mahle doreşte să-l păstreze şi în acest an.

Mahle nu a comunicat valoarea investiţiei, subliniind că aceasta va fi comunicată la o dată ulterioară, după fina­liza­rea lucrărilor, programată în septembrie 2017.

„Proiectele noi se leagă de procese noi de producţie şi cli­enţi, cei mai mari producători de automobile din Euro­pa“, a spus Cristian Leahu, directorul general al companiei.

Proiectele noi pentru acest an vizeză clienţi precum Daimler, care cu Mercedes-Benz a înregistrat cel mai puternic salt în segmentul premium, dar şi Volkswagen alături de divizia Mahle aftermarket.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO