Companii

FAN Courier relochează activitatea unei zone de curierat în parcul logistic P3 de pe autostrada Bucureşti - Piteşti, unde a închiriat 5.000 mp de spaţii de depozitare şi birouri

FAN Courier relochează activitatea unei zone de curierat...

Autor: Cristina Bellu

19.12.2022, 15:52 815

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, a închiriat 5.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi birouri în parcul logistic P3 Bucharest A1, dezvoltat de cehii de la P3, unde furnizorul de servicii de curierat îşi propune să dezvolte principalul hub de curierat din vestul Bucureştiului, care urmează să deservească toţi clienţii companiei din această zonă.

„Am ales acest spaţiu pentru că este potrivit pentru desfăşurarea activităţii noastre, atât din punct de vedere al facilităţilor oferite, cât şi din punct de vedere al locaţiei strategice, într-o zonă puternic industrializată – una dintre cele mai importante zone din infrastructura companiei noastre. Spaţiul ne permite utilarea şi tehnologizarea specifice activităţii de curierat şi ne oferă oportunitatea unei bune organizări zonale”, spune Cătălin Stroe, Bucharest Operations Manager în cadrul FAN Courier.

Nivelul investiţiilor atins de FAN Courier în acest an a depăşit 31,5 milioane de euro, dezvoltarea reţelei de lockere, digitalizarea, extinderea şi tehnologizarea mai multor HUB-uri din ţară, numărându-se printre cele mai importante proiecte.

Oficialii companiei spun că pentru noul spaţiu din parcul logistic P3 Bucharest A1, unde lucrează deja aproximativ 150 de angajaţi, FAN Courier analizează posibilitatea de a-l dota cu tehnologii avansate de sortare şi cântărire a expediţiilor, iar dacă activitatea din locaţie va solicita investiţii suplimentare, acestea vor fi alocate la momentul oportun.

„Piaţa serviciilor de curierat a crescut considerabil în ultimii ani, iar numărul tot mai mare de livrări e-commerce şi investiţiile în capacităţile operaţionale şi tehnologii ne oferă perspective pozitive de dezvoltare ale acestei industrii pentru perioada următoare”, concluzionează Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.  

 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO