Companii

Fan Courier se extinde peste graniţe şi deschide un birou la Budapesta

Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier

Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.07.2018, 00:07 1687

Fan Courier, cel mai mare ju­cător de pe piaţa locală de curierat, va deschide un birou în Budapesta, unde va asigura servicii de curierat, după ce a marcat deja ex­pansiunea în străi­nătate printr-un birou în Bulgaria.

„Luăm în calcul ex­tinderea în afara gra­niţelor. Suntem pre­zenţi în relaţia cu Bul­garia şi vom des­chide un birou la Bu­da­pesta la începutul lunii sep­tembrie, vom avea şi un spa­ţiu de depozitare. Suntem în dis­cuţii cu mai mulţi parteneri de acolo pentru a începe o colaborare şi vrem în continuare să ne extindem peste graniţe“, a spus Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier, la conferinţa ZF „Cei mai mari jucători din economie“, care a avut loc săptămâna trecută.

Mutarea vine în contextul în care puţine companii româneşti au reuşit să treacă frontierele pentru a-şi extinde businessul. Potrivit statis­ticilor Băncii Naţio­nale a României, doar 260 de companii ro­mâneşti au reuşit să iasă cu afacerile în afara ţării.

Compania Fan Cou­rier a fost fon­dată de Adrian Mihai împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu prietenul lor Felix Pătrăşcanu în 1998.

În 2017, Fan Courier a avut afaceri de 586 de milioane de lei - cu 14% mai mult faţă de anul anterior, şi aproape 2.500 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO