Fan Courier se extinde peste graniţe şi deschide un birou la Budapesta

3 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Fan Courier, cel mai mare ju­cător de pe piaţa locală de curierat, va deschide un birou în Budapesta, unde va asigura servicii de curierat, după ce a marcat deja ex­pansiunea în străi­nătate printr-un birou în Bulgaria.

„Luăm în calcul ex­tinderea în afara gra­niţelor. Suntem pre­zenţi în relaţia cu Bul­garia şi vom des­chide un birou la Bu­da­pesta la începutul lunii sep­tembrie, vom avea şi un spa­ţiu de depozitare. Suntem în dis­cuţii cu mai mulţi parteneri de acolo pentru a începe o colaborare şi vrem în continuare să ne extindem peste graniţe“, a spus Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier, la conferinţa ZF „Cei mai mari jucători din economie“, care a avut loc săptămâna trecută.

Mutarea vine în contextul în care puţine companii româneşti au reuşit să treacă frontierele pentru a-şi extinde businessul. Potrivit statis­ticilor Băncii Naţio­nale a României, doar 260 de companii ro­mâneşti au reuşit să iasă cu afacerile în afara ţării.

Compania Fan Cou­rier a fost fon­dată de Adrian Mihai împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu prietenul lor Felix Pătrăşcanu în 1998.

În 2017, Fan Courier a avut afaceri de 586 de milioane de lei - cu 14% mai mult faţă de anul anterior, şi aproape 2.500 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Fan Courier
, extindere
, peste graniţe
, Budapesta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide