Companii

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii adaugă un nou Deputy Managing Partner echipei de management şi promovează trei parteneri şi şapte avocaţi în poziţii de senioritate

Autor: Cristina Bellu

18.01.2024, 16:30 194

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii l-a promovat pe Dan Minoiu în rolul de Deputy Managing Partner, în timp ce Ana Maria Abrudan, Mateea Codreanu şi Ştefan Diaconescu  au fost numiţi parteneri. În paralel, alţi şapte avocaţi au fost promovaţi în poziţii de senioritate, în ariile Dreptul Muncii, Drept Bancar şi Financiar, Drept Imobiliar şi al Construcţiilor, Drept Civil, Comercial şi Administrativ, Dreptul Concurenţei & Drept European şi Litigii Civile.

Cei patru avocaţi care consolidează nucleul partenerial al firmei sunt profesionişti cu o vastă experienţă în ariile lor de practică, spun oficialii firmei de avocatură.

Astfel, Dan Minoiu, cu o vechime de peste 13 ani în cadrul Muşat & Asociaţii (în ultimii ani ocupând poziţia de Partener) se alătură celorlalţi trei Deputy Managing Partners (Mihai Popa, Iulian Popescu şi Răzvan Stoicescu), echipa de management fiind condusă de Paul Buta – Managing Partner şi de Gheorghe Muşat – Senior Partner.

Dan Minoiu are o experienţă profesională de peste 15 ani, perioadă în care a asistat numeroase societăţi care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, clinici şi spitale private, companii din domeniul IT, precum şi din domeniile FMCG, asigurări şi agricultură.

A consiliat numeroase companii internaţionale şi naţionale în legătură cu probleme legate de fuziuni şi achiziţii, transferuri de afaceri, precum şi în legătură cu aspecte de reglementare, comerciale, contractuale şi de conformitate privind furnizarea şi promovarea produselor şi serviciilor pe piaţa din România.

Ana Maria Abrudan este un avocat experimentat, dinamic şi abil în acordarea de asistenţă şi consultanţă juridică pentru companii naţionale şi internaţionale de top în domenii precum Achiziţii Publice şi PPP/Infrastructură, Dreptul Mediului, Energie şi Resurse Naturale, Telecomunicaţii, IT şi Protecţia Datelor. 

Mateea Codreanu are o experienţă de peste 10 ani în cadrul Muşat & Asociaţii, oferind asistenţă clienţilor Firmei în aspecte de Drept Farmaceutic şi Medical, Protecţia Consumatorului şi Drept Comercial.

Ştefan Diaconescu este un cunoscut practician de Drept Penal, cu peste 10 ani de experienţă juridică neîntreruptă în acest domeniu, timp în care a oferit servicii complexe de asistenţă juridică şi reprezentare către numeroase persoane juridice şi fizice (în special oameni de afaceri) în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor naţionale de judecată, la toate nivelurile.

Mădălina Trifan, Managing Associate cu o vastă experienţă în dreptul imobiliar şi al construcţiilor, şi Manuela Lupeanu, Managing Associate, cunoscut avocat de dreptul concurenţei, au fost promovate în poziţii de Counsel, ca o confirmare a recunoaşterii lor, atât în piaţă cât şi în Firmă, ca voci de referinţă în domeniile lor de specializare.

Mădălina Trifan este unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi de real estate din piaţă, cu un istoric remarcabil în domeniu, care a acordat asistenţă unui portofoliu impresionant de clienţi, inclusiv dezvoltatori, fonduri de investiţii, instituţii financiare, comercianţi si, în general, diverşilor investitori locali şi străini, în numeroase tranzacţii din varii industrii si pieţe.

Manuela Lupeanu este specializată în dreptul concurenţei la nivel naţional şi la nivelul UE, în ajutoare de stat, fuziuni şi achiziţii şi aspecte comerciale legate de acestea.

De asemenea, avocaţii Evelina Mieişor-Grecu, Cristian Cepeşi şi Robert ÜrmÖsi au fost promovaţi în poziţii de Managing Associate.

Evelina Mieişor-Grecu are peste 9 ani de experienţă în cadrul Firmei, timp în care a acordat asistenţă într-o gamă variată de probleme de dreptul muncii, fiind implicată în multiple proiecte complexe.

Cristian Cepeşi are o vastă experienţă în drept bancar şi financiar, fiind apreciat de clienţi pentru asistenţa oferită în tranzacţii şi în navigarea unor probleme de reglementare complexe.

Robert ÜrmÖsi are o bogată experienţă în domeniile dreptului civil, comercial şi administrativ, acordând asistenţă juridică şi reprezentând companii locale şi internaţionale din diverse sectoare de afaceri, instituţii financiare şi autorităţi publice.

Avocaţii Constanţa Duţă (fostă Cărbune) şi Andrei Cristescu au fost promovaţi în poziţii de Senior Associate.

Constanţa Duţă este specializată în dreptul concurenţei & drept european, oferind asistenţă companiilor care activează în domenii reglementate cu privire la implementarea proiectelor pe piaţa locală.

Andrei Cristescu este un profesionist în domeniul litigiilor, acordând asistenţă clienţilor într-o gamă largă de litigii civile, în special în materia arbitrajului internaţional, executărilor silite şi contenciosului administrativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO