Companii

Firma de avocatură PeliPartners a promovat-o pe Denisa Frîncu în rolul de Senior Associate

Firma de avocatură PeliPartners a promovat-o pe Denisa...

Autor: Cristina Bellu

19.01.2023, 10:12 337

Firma de avocatură PeliPartners a decis să o promoveze pe Denisa Frîncu în rolul de Senior Associate începând cu data de 1 ianuarie 2023.

Denisa Frîncu a fost implicată într-o varietate de tranzacţii şi analize juridice, inclusiv investigaţii juridice de due diligence pentru achiziţia de bunuri imobiliare, dezvoltarea proiectelor imobiliare, redactarea şi negocierea de diverse contracte.

De asemenea, a acordat asistenţă juridică şi cu privire la reglementările de protecţie împotriva incendiilor şi aspecte de energie regenerabilă.

Unul dintre proiectele recente în care a fost implicată Denisa Frîncu este asistarea grupului Forte Partners în vânzarea clădirii U Center 1 către Pavăl Holding.

De asemenea, Denisa Frîncu a acordat asistenţă unui dezvoltator logistic belgian în legătură cu achiziţia unei facilităţi logistice din partea vestică a României, incluzând o analiză complexă de due diligence, structurarea tranzacţiei şi asistenţă cu privire la finalizarea tranzacţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO