Companii

Firma de avocatură Reff & Asociaţii îl promovează partener pe Cristi Secrieru şi ajunge la şapte parteneri în grupul de management

Cristi Secrieru

Cristi Secrieru

Autor: Cristina Bellu

11.07.2019, 12:17 108

Firma de avocatură Reff & Asociaţii, membră a reţelei globale Deloitte Legal, l-a promovat pe Cristi Secrieru, avocat specializat în litigii, în rolul de partener şi ajunge la şapte parteneri în grupul de management.

„Prin ritmul susţinut în care Reff & Asociatii a crescut în ultimii zece ani, am urmărit atât asigurarea abilităţii de a ne asista clienţii în proiecte de mare anvergură, care necesită resurse considerabile şi un grad înalt de specializare, cât şi asigurarea continuă a unor oportunităţi reale de dezvoltare în carieră pentru membrii echipei noastre. Este o mare satisfacţie să anunţăm alăturarea unui nou membru în grupul nostru de management. Suntem acum şapte parteneri în Reff & Asociaţii”, spune Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff & Asociaţii, societate de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal.

Cristi Secrieru s-a alăturat echipei Reff & Asociaţii în 2015, ca Senior Associate, şi este licenţiat în drept la Universitatea Bucureşti. El are peste 15 ani de experienţă în litigii administrative, fiscale, comerciale şi în arbitraj, lucrând cu companii din toate industriile.

„Practica de litigii numără acum 17 membri, implicaţi în proiecte multidisciplinare din zona disputelor fiscale, administrative, comerciale şi arbitraj”, adaugă Andreea Artenie, Partener la Reff & Asociaţii şi liderul practicii de litigii.

Cu o echipă de peste 70 de avocaţi, Reff & Asociaţii oferă servicii care acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, litigii, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO