Companii

Flodor Transcom, un constructor din Oradea care a ridicat magazine pentru Mega Image şi restaurante pentru McDonald’s, a început în acest an primul proiect în afara ţării, în Bulgaria

Pentru Eberspaecher, Flodor Transcom a mai construit o hală de producţie, depozit şi birouri şi la Oradea.

Pentru Eberspaecher, Flodor Transcom a mai construit o hală de producţie, depozit şi birouri şi la Oradea.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.11.2023, 16:45 231

„Anul 2023 marchează ieşirea Flodor Transcom pe piaţa externă în domeniul construcţiilor de hale industriale, cu prima fabrică Eberspaecher din Bulgaria, în suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi“, se arată pe site-ul de prezentare, Eberspaecher fiind o companie care produce componente auto.

Flodor Transcom, o firmă de construcţii din Oradea, şi-a majorat cifra de afaceri de peste trei ori în decurs de doi ani, încheind anul 2022 cu venituri de 103 milioane de lei, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Profitul companiei a fost anul trecut de 11,3 milioane de lei, de circa trei ori mai mare faţă de 2021, iar numărul mediu de angajaţi cu care a lucrat în 2022 a fost 114.

Compania este deţinută, potrivit Termene.ro, de Gheorghe Dumitru Neag (asociat cu 85%) şi de Lăcrimioara-Narcisa Mănucu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO