Companii

FMI numeşte un nou reprezentant pentru Europa Centrală şi de Est: Geoff Gottlieb îi ia locul lui Nadeem Ilahi, care s-a întors la Washington odată cu finalizarea mandatului

FMI numeşte un nou reprezentant pentru Europa Centrală...

Autor: Roxana Rosu

05.09.2022, 13:50 75

Fondul Monetar Internaţional a numit un nou reprezentant regional pentru Europa Centrală, Estică şi de Sud-Est, respectiv pe Geoff Gottlieb, în locul lui Nadeem Ilahi, care s-a întors la Washington odată cu finalizarea mandatului.

Geoff Gottlieb va avea biroul central la Varsovia, dar va coordona şi reprezentanţele FMI din România, Bulgaria şi Belarus.    

Anterior acestei numiri, el a fost şeful misiunii FMI în zona Asia şi Pacific, precum şi senior economist în China şi Grecia.

Înainte să lucreze la FMI, Geoff Gottlieb, originar din SUA, a fost angajat în cadrul Fortress Investment Group, Goldman Sachs şi Trezoreria Statelor Unite. A absolvit Universitatea Brown şi are un master la University College Dublin.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO