Companii

Fondatorul Edenland Park, Sorin Gheţe, a investit peste 1 mil. euro într-un complex turistic în zona Bran format din trei vile care va fi deschis începând cu 12 ianuarie

Fondatorul Edenland Park, Sorin Gheţe, a investit peste...

Autor: Miruna Diaconu

03.01.2024, 14:40 7597

Sorin Gheţe, fondatorul parcului de aventură Edenland Park, a investit peste 1 milion de euro într-un complex turistic în zona Simon-Bran. Complexul se va întinde pe o suprafaţă de trei hectare şi va fi format din trei vile sub numele de Eden Hill Retreat & Spa.

,,Obiectivul meu a fost, înainte de toate, de a crea o destinaţie în care să îţi poţi armoniza mintea, trupul şi sufletul. Iar această intenţie se regăseşte în toate detaliile locaţiei. La Eden Hill, oaspeţii vin pentru a simţi libertatea şi splendoarea naturii, dar şi pentru a se reconecta cu ei înşişi”, spune Sorin Gheţe, fondator Eden Hill Resort & Spa şi Edenland Park.

Locaţia va fi inaugurată pe 12 ianuarie  2024, iar rezervările vor putea fi făcute online. Complexul va avea două vile, Sunset Villa şi Hidden Villa, cu o capacitate de două persoane fiecare, în timp ce a treia, On Top Villa, va putea acomoda până la patru persoane.

,,Aş putea spune că este un proiect de suflet, fiindcă am simţit pe propria piele nevoia unei astfel de destinaţii. Mi-am dorit să existe un loc în care să mă pot retrage din agitaţia Bucureştiului”, mai spune Sorin Gheţe, fondator Eden Hill Resort & Spa şi Edenland Park.

Proiectul a fost anunţat de antreprenor încă din 2021, după ce ideea i-a venit în timpul pandemiei.

„Declicul a avut loc în luna aprilie a anului 2020, când am fost izolaţi şi am zis că mai bine mă duc la munte. Am început să caut cabane retrase în mijlocul naturii, cu 1-2 dormitoare. Nu prea am găsit, sunt puţine la noi şi acelea erau ocupate. Astfel, am zis că trebuie să iau teren într-o zonă frumoasă, sus pe munte, înconjurat de natură şi să fac 3-4 căbănuţe. Aşa s-a născut acest proiect. E diferit de Edenland Park, vor fi cabane premium într-o zonă mai puţin turistică. Am găsit un loc frumos în zona Bran-Moeciu”, a spus Sorin Gheţea pentru ZF în 2021.

Sorin Gheţe a deschis în urmă cu aproape un deceniu parcul de aventură Edenland Park de lângă Bucureşti, iar de atunci antreprenorul a tot investit pentru adăugarea sau îmbunătăţirea parcului. Dacă la început cei care veneau în Edenland Park erau de ordinul zecilor, astăzi parcul numără chiar şi mii de persoane pe zi, mai ales în timpul weekendului.

Edenland Park este un parc de aventură de lângă Bucureşti care se întinde pe o suprafaţă de 210.000 mp şi care cuprinde 12 activităţi de tipul trasee în copaci, echitaţie, paintball, biking.

Pe lângă activităţi, Edenland Park oferă şi câteva spaţii de cazare în cinci căsuţe, însă majoritatea celor care ajung în parcul de distracţii, circa 60-70%, vin pentru cele 14 trasee în copaci.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO