Companii

Frank Hajdinjak, şeful E.ON România, pleacă din companie după 10 ani ca CEO şi lasă moştenire o creştere a cifrei de afaceri cu 40%, până la 1,3 mld. euro

Frank Hajdinjak

Frank Hajdinjak

Autor: Răzvan Botea

23.08.2019, 00:07 3663

Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON Ro­mânia, va părăsi compania începând cu toamna aceasta. De la preluarea conducerii companiei în 2008 a crescut cifra de afaceri a grupului de la 940 mil. euro în 2008 la peste 1,3 mld. euro în 2018.

La conducerea grupului din România va veni Manfred Paach, fost director financiar al E.DIS, companie din cadrul grupului, arată un anunţ al companiei.

Frank Hajdinjak a venit în România în anul 2004 şi începând cu anul 2008 a fost numit CEO al E.ON România. În prezent, este căsătorit cu o româncă din Bacău. El va rămâne în România, pe piaţa locală având mai multe oferte de angajare, inclusiv în politică. Cel mai probabil va rămâ­ne în zona de energie, declinând ofer­te­le din zona de politică. El va accepta o ofertă după ce îşi va lua o minivacanţă.

Înlocuitorul, Manfred Paach,  a fost şeful boardului E.ON Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO