Companii

Furnizorul SAS Grup se extinde in Slovacia

15.04.2008, 20:27 20

Furnizorul de sisteme de supraveghere a flotelor auto prin GPS, SAS Grup, detinut de investitori locali, isi extinde operatiunile in Slovacia, printr-un joint venture cu o companie locala, urmand ca in toamna acestui an sa continue dezvoltarea in alte 5 tari europene.
"La sfarsitul lunii martie am demarat implementarile de sisteme GPS in Slovacia, tara pilot, urmand ca, din septemebrie 2008, sa patrundem pe pietele din cel putin inca 5 tari: Germania, Spania, Croatia, Serbia si Austria", a declarat Adrian Dinu, director general SAS Grup si unul dintre actionarii companiei. Compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de monitorizare a flotelor auto din Romania, avand in portofoliul clienti companii din industria alimentara sau din domeniul constructiilor. SAS Group, infiintata in anul 2002, gestioneaza in prezent monitorizarea a mai mult de 4.000 de autovehicule ce apartin celor 100 de clienti.
"Extinderea va continua in 2009, an in care intentionam sa acoperim majoritatea tarilor din Europa, precum si sa patrundem pe piata americana", a adaugat Dinu.
SAS Grup a inregistrat anul trecut o apreciere a cifrei de afaceri de 280%, pana la 1,2 milioane de euro si un profit de 250.000 de euro. Piata monitorizarii auto prin satelit, pe care activeaza circa 10 jucatori, a fost estimata de Dinu la o valoare de 7 milioane de euro in 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO