Companii

Future Life mai face o achiziţie în România şi cumpără un laborator de testare genetică

Future Life mai face o achiziţie în România şi...

Autor: Georgiana Mihalache

09.11.2022, 11:00 214

Operatorul internaţional de servicii de fertilizare in vitro Future Life, deţinut de fondul de investiţii CVC Capital, a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al CytoGenomic Medical Laboratory SRL, companie specializată în diagnosticul genetic avansat, potrivit unui comunicat de presă.

Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL a asistat fondatorii CytoGenomic Medical Laboratory la vânzarea pachetului majoritar de părţi sociale către FutureLife.

Este a doua achiziţie a grupului Future Life în România, după ce în 2019 a cumpărat clinica Gynera din Capitală, un business fondat în urmă de medicul Laura Dracea.

CytoGenomic Medical Laboratory este fondat de medicul Danae Stambouli, care va rămâne asociat şi CEO, conducând strategia de creştere a companiei. 

Echipa Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL care a asistat fondatorii CytoGenomic Medical Laboratory în această tranzacţie a fost formată din Radu Diaconu (Partener Coordonator), Ştefan Mantea (Director), Alexandra Siminiceanu (Managing Associate) şi Miruna Coderie (Senior Associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO