Companii

Germanii de la Bosch merg înainte cu planul fabricii de maşini de spălat de la Simeria: Vom decide cum vom finanţa investiţia

Estimările iniţiale ale Bosch arătau că primele maşini de spălat rufe vor fi produse în fabrica nouă în 2021

Estimările iniţiale ale Bosch arătau că primele maşini de spălat rufe vor fi produse în fabrica nouă în 2021

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.04.2019, 09:14 18037

Investiţia de 110 milioane de euro reprezintă cea mai mare plasare de capital din judeţul Hunedoara din ultimii 30 de ani.

Grupul german Bosch, care a anunţat o investiţie de 110 milioane de euro într-o fabrică de maşini de spălat la Simeria, în judeţul Hunedoara, a retras cererea de obţinere a ajutorului de stat, depusă în toamna anului trecut şi care ar fi urmat să acopere o parte a investiţiei.

„BSH a înaintat în septembrie 2018 Ministerului de Finanţe cererea de acord de finanţare pentru construcţia planificată a fabricii de maşini de spălat în Simeria Veche. Ulterior, nedorind să obstrucţioneze procesul de aprobare a investiţiilor pentru alţi solicitanţi, dar şi având în vedere că anumite aspecte aferente proiectului de construcţie necesită clarificări interne supli­mentare, compania a decis să-şi retragă cererea“, spune Irenne Wagner, director de marketing şi comunicare la BSH Electro­cas­nice, compania prin care se face investiţia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO