Companii

Germanii de la Hartmann îşi relochează sediul din Bucureşti în IRIDE Business Park

Germanii de la Hartmann îşi relochează sediul din...

Autor: Roxana Rosu

21.09.2020, 12:52 270

 Compania germană Hartmann, specializată în cercetarea şi dezvoltarea de produse medicale, a închiriat un spaţiu de 500 mp în proiectului IRIDE Business Park, aflat în proprietatea Immofinanz, şi îşi relochează sediul din Bucureşti.

Clădirea de birouri myhive IRIDE I nineteen, situată în nordul Bucureştiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, se află în prezent într-un proces de modernizare. Proiectul are o suprafaţă închiriabilă de peste 18.000  de metri pătraţi, având printre chiriaşi companiile Sodexo România şi Rohde & Schwarz Topex.

„Mutarea noastră marchează un pas înainte în dezvoltarea business-ului Hartmann în România. Am ales un spaţiu flexibil, luminos şi prietenos, într-o zonă în plină expansiune şi bine conectată cu oraşul. În noile noastre birouri întreaga echipă se va bucura de mai mult spaţiu - şi de mai multă inspiraţie.”, a declarat Ladislau Hajos, Managing Director Hartmann Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO