Germanii de la Hornbach s-au dus spre 700 mil. lei cifră de afaceri în 2017. Numărul de angajaţi a fost cu 70 mai mic în 2017 faţă de 2016

18 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit Horn­bach şi-a majorat afacerile din România cu 10% în 2017 faţă de anul anterior, rezultatul ajungând ast­fel la 697 mil. lei. Profitul a cres­cut cu peste 25%, până la aproape 17 mil. lei, însă numărul de angajaţi a scă­zut cu peste 70, potrivit datelor pu­bli­cate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Hornbach are în România şase magazine, în Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu, potrivit informaţiilor de pe site-ul retailerului. La începutul acestui an, Hornbach a lansat şi magazinul online, de unde pot fi comandate produse, care ulterior sunt fie livrate la domiciliu, fie rezervate, putând fi ridicate din magazin.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Hornbach
, angajati
, magazine
, materiale de constructii
, bricolaj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide