Companii

Globalworth dă startul construcţiei la a patra clădire de birouri din Green Court la începutul lui 2019, o investiţie de 23,5 mil. euro

Globalworth dă startul construcţiei la a patra clădire...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.10.2018, 00:05 1027

♦ Dezvoltatorul controlat de Ioannis Papalekas a cumpărat treptat proiectul Green Court – constând momentan în trei clădiri – de la suedezii de la Skanska.

Dezvoltatorul imobiliar Glo­bal­­worth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, estimează că va demara la începutul anului viitor construcţia celei de-a patra clădiri din ansamblul de birouri Green Court din nordul Bucureştiului. În prezent, pro­iec­tul numără trei imobile, dezvoltate de compania suedeză Skanska şi achi­ziţionate treptat de Globalworth.

„Green Court D va avea o supra­faţă închiriabilă (GLA) de 16.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 9.500 de metri pătraţi la subsol. Va fi în oglin­dă cu Green Court C şi va cu­prinde subsol (trei niveluri), parter, 11 etaje şi un etaj tehnic. Bugetul investiţiei este de 23,5 mil. euro plus TVA. Finalizarea este estimată în 2020”, spune Dimitris Pergamalis, head of construction and development la Globalworth.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO