Companii

Gral Medical, avans de peste 15% pe segmentul oncologic în S1/2019

Antreprenori locali

 Gral Medical, avans de peste 15% pe segmentul oncologic...

Autor: Mirabela Tiron

12.07.2019, 00:07 494

Compania deschide în august un spital cu 10 paturi dedicat pacienţilor cu cancer de tiroidă ♦ Investiţia în acest spital se ridică la 1 milion de euro.

Grupul Gral Medical, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a finalizat primul semestru din acest an cu afaceri de 80 de milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de perioada similară a anului anterior, arată datele transmise de oficialii companiei.

„Creşterile cele mai însemnate, cu peste 15%, au fost realizate pe segmentul oncologic (reţeaua de centre şi spitale OncoFort) şi analize medicale de laborator. Totodată s-a menţinut creşterea peste medie şi în centrele din provincie prin reţeaua de clinici, spitale, laboratoare şi centre de recoltare“, a spus Robert Chiţan, directorul de promovare şi dezvoltare al Gral Medical.

El a mai precizat că numărul de pacienţi a fost mai mare cu 10% în prima jumătate a anului, cele mai solicitate ser­vicii fiind analizele medicale speciale, cele de anatomie patologică, biologie moleculară, dar şi serviciile de spitalizare de zi.

„În august 2019 vom inaugura oficial şi spitalul OncoFort Caloian (pentru tratarea cancerului de tiroidă - n.red), după ce în primul trimestru a fost inaugurat spitalul OncoFort Pitesti, primul spital oncologic de tip greenfield, proiecte ce au cumulat un efort investiţional de 6 milioane de euro“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO