Companii

Grupul Calif îşi extinde portofoliul cu brandul Condimental şi pariază pe mâncare sănătoasă

Condimental are o suprafaţă de aproximativ 119 metri pătraţi şi o capacitate de 30 de locuri. Restaurantul funcţionează într-un singur schimb, în care lucrează nouă angajaţi.

Condimental are o suprafaţă de aproximativ 119 metri pătraţi şi o capacitate de 30 de locuri. Restaurantul funcţionează într-un singur schimb, în care lucrează nouă angajaţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.07.2017, 00:04 1246

Prima unitate sub brandul Condimental a fost deschisă pe Bd. Mărăşeşti, iar următoarea va fi în Piaţa Victoriei.

Acţionarii grupului de res­tau­ran­te cu servire rapidă Calif mi­zează pe un nou concept de local şi au deschis luna trecută o unitate sub numele Condimental în apro­pie­rea Camerei de Comerţ din Bucu­reşti. Grupul s-a făcut cunos­cut până acum prin restaurantele Calif care au în ofertă mâncare cu servire rapidă, printre care şi shaorma.

„Restaurantul Condimental a fost deschis publicului larg pe data de 12 iunie 2017, iar inaugurarea ofi­cială a avut loc pe 30 iunie. Ne vom ex­tinde cu acest brand, care este parte inte­gran­tă din grupul Calif, iar în viitorul apro­piat vom des­chide un nou res­tau­rant Condimen­tal la Piaţa Victo­riei“, spune Radu Tănase, acţionar în cadrul Calif. Ziarul Financiar a scris din luna mai că acţionarii Calif au în­chiriat un spa­ţiu la parterul clădirii de birouri America House, unul dintre cele mai cunoscute imobile de tip office din Capitală, amplasat în cen­trul Bucureştiului, în Piaţa Victoriei. În Piaţa Victoriei, unde Calif va des­chi­de următoarea unitate din grup, s-a format în ultimii ani un pol al res­tau­rantelor, care reuneşte nume pre­cum Springtime, Subway, McDonald’s, Trattoria Buongiorno.

Primul local Condimental are o suprafaţă de aproximativ 119 metri pătraţi şi o capacitate de 30 de locuri. Restaurantul funcţionează într-un singur schimb, în care lucrează nouă angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO