Grupul chinez Joyson se apropie de 100 mil. euro cu fabrica de volane Quin din Ghimbav, Braşov

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 iun 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor Quin România, parte a grupului chinez Joyson, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 448,3 mil. lei (peste 98 mil. euro), mai mult cu aproxi­ma­tiv 20% faţă de anul anterior, potrivit cal­cu­lelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a încheiat anul 2017 cu un profit net de circa 5,2 mil. lei (1,1 mil. euro) şi cu un număr mediu de 1.367 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Suprafaţa totală a fabricii Quin din Ghimbav este de 46.330 mp, din care 17.700 mp sunt spaţiile de producţie şi adminis­tra­ţie, potrivit site-ului companiei. În 2016, pro­ducătorul de componente auto avea în deru­lare un proiect de extindere a produc­ţi­ei cu o hală de 6.500 de metri pătraţi, po­trivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Grupul chinez
, Joyson
, fabrica
, volane
, Quin
, Ghimbav
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide