Companii

Grupul Cronos Med, reţea de chirurgie şi medicină estetică fondată de medicul Constantin Stan, a investit 700.000 euro pentru achiziţia unei clinici la Iaşi şi vrea să se extindă şi în alte oraşe

Grupul Cronos Med, reţea de chirurgie şi medicină...

Autor: Roxana Rosu

08.09.2022, 13:45 267

Grupul Cronos Med, reţea de chirurgie şi medicină estetică fondată de medicul Constantin Stan, a investit 700.000 euro pentru achiziţia unei noi clinici, la Iaşi, parte a planului de extindere în mai multe oraşe, după ce în noiembrie 2021 fondul de private equity Mor­pho­sis Capital, ale cărui baze au fost puse de patru executivi români, a pre­luat pachetul majoritar.

„Împreună cu partenerii din Morphosis Capital am decis să ducem Cronos Med şi la Iaşi cu o investiţie de aproximativ 700.000 euro. Mă bucur să mă reîntorc acolo unde am făcut şcoala de Medicină şi unde m-am format. Aş vrea să cred că pot întoarce aici măcar o parte din ce am acumulat în toţi aceşti ani. Suntem lideri de piaţă, suntem puternici, iar echipa noastră excepţională de medici şi terapeuţi se ocupă acum şi de frumuseţea şi starea de bine a ieşenilor. Nu ne oprim aici. Investiţiile continuă, clinicile Cronos Med vor putea fi văzute în curând şi în alte oraşe ale României.”, a spus Constantin Stan într-un comunicat.

Business-ul Cronos Med a fost fondat în 1991, în Bacău, de chirurgul plastician Constantin Stan. Cronos Med mai are la Bucureşti şi în Bacău trei clinici şi un spital.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO