Companii

Grupul de firme care administrează Centrul Regional de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov a ieşit din insolvenţă

Grupul de firme care administrează Centrul Regional de...

Autor: Roxana Rosu

02.07.2019, 09:51 240

Companiile Onco Card şi Onco Card Invest, parte din grupul cu acelaşi nume, coordonatoarele Centrului Regional de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov, şi-au încheiat procesul de reorganizare şi ies din insolvenţă cu un an înainte de termenul previzionat, a anunţat CITR, administratorul ju­diciar.

Conform datelor financiare, atât Onco Card cât şi Onco Card Invest au reuşit să plătească anticipat sumele stabilite în planul de reorganizare.

„Provocarea şi în acelaşi timp beneficiul gestionării celor două proceduri de reorganizare a fost să realizăm sinergii pe tot parcursul procedurii, ţinând cont atât de interesele incontestabile ale pacienţilor în păstrarea funcţionalităţii centrului, cât şi de interesele celorlalte părţi implicate.”, a declarat Mihaela Bocea, Partner CITR Braşov.

Planul derulat împreună cu CITR a vizat implementarea unor măsuri de restructurare financiară, prin reeşalonarea datoriilor pe o perioadă de 36 de luni, în concordanţă cu cash-flow-ul şi programul de plăţi, dar şi majorarea capitalului social al celor două societăţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO