Companii

Grupul Renault a prezentat primele imagini cu cea de-a treia generaţie a modelelor Logan şi Sandero. În premieră, Dacia utilizează cea mai nouă platformă a Renault

Lansarea oficială a celor trei noi modele va avea loc pe 29 septembrie 2020

Lansarea oficială a celor trei noi modele va avea loc pe 29 septembrie 2020

Autor: Bogdan Alecu

08.09.2020, 00:08 1668

Pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce o adevărată revoluţie în gama constructorului.

Cu toate că Logan şi Sandero nu mai „vârfurile de lance“ ale Dacia, în prim-plan fiind SUV-ul Duster, acestea două sunt cele care au pus marca autohtonă pe harta industriei auto europene – Logan în 2004 iar Sandero în 2008.

Cea de-a treia generaţie a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor primi astfel acces la cele mai noi tehnologii dar şi o caroserie modernă. Din acest motiv, sunt şanse ca noile modele Dacia să vină şi cu versiuni hibride pentru a reduce consumul şi este posibil ca pentru acestea să nu mai fie disponibile motorizări diesel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO