Companii

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti a finalizat montarea unor panouri fotovoltaice cu o putere instalată de până la 300 kWp. George Copos, proprietarul ANA Hotels: este primul pas în direcţia asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesităţile hotelului

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti a finalizat montarea...

Autor: Cristina Bellu

20.06.2023, 16:25 332

Hotelul Crowne Plaza Bucharest, operat în baza unui contract de franciză de către lanţul hotelier internaţional InterContinental Hotels Group, a finalizat lucrările de montare a unor panouri fotovoltaice care pot genera o putere instalată totală până la 300 kWp.

„Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcţia asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesităţile hotelului nostru.” spune George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza face parte din lanţul ANA Hotels, care mai are în portofoliu ho­telurile Intercontinental Athénée Palace, trei uni­tăţi la munte, în Poiana Braşov (Sportul, Bra­dul şi Poiana), şi hotelul Europa cu cen­trul Ana Aslan Health Spa, din Eforie Nord.

În 2022, ANA Hotels a ajuns la afaceri de 160 milioane lei, în creştere cu 83% faţă de anul anterior, potrivit datelor furnizate de companie. Cifra de afaceri raportată anul trecut se apropie de nivelul din 2019, când veniturile au fost de 166 mil. lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

Pentru anul acesta, reprezentanţii companiei estimează venituri care vor depăşi pragul de 207 milioane lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO