Companii

Hotelul de cinci stele JW Marriott a avut afaceri de 154 mil. lei în 2022, după o dublare a veniturilor

Hotelul de cinci stele JW Marriott a avut afaceri de 154...

Autor: Miruna Diaconu

31.05.2023, 00:07 476

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Bucureşti şi-a dublat veniturile, raportând o cifră de afaceri de 154 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Anul trecut, compania a înregistrat cel mai bun rezultat din istoria firmei.

Mai mult, hotelul a revenit pe profit, cu un profit net de 31 milioane lei, după doi ani de pandemie în care a raportat doar pierderi.

Potrivit aceleiaşi surse, Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care administrează hotelul de cinci stele, a avut un număr mediu de 296 de angajaţi, revenind astfel la nivelul din 2019.

JW Marriott, situat în apropierea Palatului Parlamentului, are 402 camere, 12 săli de conferinţe, cu o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 mp, şi şase restaurante şi lounge-uri. Pe lângă componenta de cazare, hotelul JW Marriott este şi un loc unde se organizează multe evenimente şi conferinţe.

Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care deţine ansamblul din care face parte hotelul JW Marriott, este controlată de compania austriacă din construcţii Strabag SE.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO