Companii

Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti, afaceri mai mari cu 10% în ianuarie-august

Fostul Howard Johnson din Piaţa Romană a fost renovat cu 7 milioane de euro

Fostul Howard Johnson din Piaţa Romană a fost renovat cu 7 milioane de euro

Autor: Mirabela Tiron

25.09.2018, 00:06 439

„Septembrie şi octombrie sunt luni de business, vom funcţiona cu grad de ocupare între 85 şi 90%.“

Hotelul de cinci stele Sheraton din Piaţa Ro­mană, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, şi-a crescut veniturile cu 10% în ia­nuarie-august acest an, faţă de perioada si­milară a anului trecut, potrivit oficialilor ho­telului.

„În septembrie şi octombrie vom avea grade de ocupare de 85%-90%, sunt luni cu evenimente  de business, când cu greu mai găseşti o cameră liberă la hotelurile de cinci stele din Bucureşti. Bugetele companiilor sunt mai  mari, cererea pentru evenimente creşte“, a spus pentru ZF Daniel Ben Yehuda, direc­torul general al hotelului de cinci stele din Piaţa Romană. Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere şi operează 11 săli de conferinţă, cu o capacitate de la câteva zeci de locuri la peste 400. Circa 70% din veniturile ho­telului sunt generate de serviciile de cazare, restul fiind contribuţia evenimentelor cor­porate, dar şi a segmentului de food&be­verage (mâncare, băutură), potrivit ultimelor date. Compania care administrează hotelul a fina­lizat anul trecut cu afaceri de 51 milioane de lei şi un profit net de  7,1 milioane de lei, faţă de afaceri de 45 milioane de lei şi un profit net de 418.000 lei, arată datele de pe mfinante.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO