Companii

Hotelul Garden Inn Bucharest Airport a avut un grad de ocupare de 70% în luna iulie: Cererea din partea turiştilor străini e în creştere

Industria hotelieră se confrunta cu o criză a forţei de muncă şi înainte de pandemie, însă, acum, deficitul de  personal se resimte şi mai tare în contextul în care mulţi angajaţi din acest sector au ales să plece către alte industrii în 2020.

Industria hotelieră se confrunta cu o criză a forţei de muncă şi înainte de pandemie, însă, acum, deficitul de personal se resimte şi mai tare în contextul în care mulţi angajaţi din acest sector au ales să plece către alte industrii în 2020.

Autor: Miruna Diaconu

25.08.2021, 00:05 642

Hotelul Garden Inn Bucharest Airport, controlat de lituanienii de la Apex Alliance, a avut în luna iulie un grad de ocupare de 70%, în ultimele luni cererea fiind pe un trend crescător. Totodată, cererea venită din partea turiştilor străini este pe un trend ascendent, se arată într-un comunicat al hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

„Al doilea an de activitate coincide cu o perioadă plină de provocări pentru întreaga industrie a ospitalităţii, în care am păstrat standardele şi am asigurat siguranţa pentru oaspeţii noştri. Înregistrăm o creştere de peste două cifre a gradului de ocupare în raport cu anul trecut, pe care dorim să o conservăm la nivelul întregului an“, a declarat Irina Semaca, general manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO