Companii

Hotelul de patru stele TTS Covasna, o investiţie a omului de afaceri Mircea Mihăilescu, a ajuns la afaceri de 9,2 mil. lei anul trecut: „În T1 am avut un grad mediu de ocupare de 55%, sub nivelul din perioada similară a anului trecut“

Hotelul de patru stele TTS Covasna

Hotelul de patru stele TTS Covasna

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2024, 15:30 165

♦ Hotelul a fost deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 mil. euro.

Hotelul de patru stele TTS Covasna, deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 milioane de euro realizată de omul de afaceri Mircea Mihăilescu (fondatorul grupului de transport naval TTS), a finalizat anul trecut cu afaceri de 9,2 milioane de lei, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut am avut un grad me­diu de ocupare de 65%, în creştere faţă de anul anterior şi am crescut cifra de afaceri de la 9,2 milioane de lei. Pentru acest an am estimat afaceri similare cu cele de anul trecut“, a spus pentru ZF Gheorghe Adrian Onea, administratorul hotelului.

Hotelul are o capacitate de 116 locuri în 58 de camere şi apartamente, două săli de conferinţe şi un restaurant şi este situat în zona Valea Zânelor din staţiunea Covasna. În cadrul hotelului se fac tratamente cu factori naturali, electroterapie, hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie dar şi terapie cu aerosoli şi masaj medical, potrivit datelor de pe site. Cei mai mulţi clienţi care se cazează vin pentru recuperare, iar restul pentru pachete spa sau la evenimente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO