Companii

Iaciu de la Impact vrea să înceapă un proiect mixt: birouri, hotel şi locuinţe

Gheorghe Iaciu

Gheorghe Iaciu

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2019, 07:52 928

Gheorghe Iaciu, antreprenorul care controlează pro­iectul Expo Market Doraly şi dezvoltatorul imobiliar Impact, spune că este nevoie ca oamenii de afaceri români şi businessurile locale să fie susţinute, tocmai pentru a con­cura mai bine cu jucătorii internaţionali. Pe de altă parte, el pre­cizează că businessul antreprenorial trebuie transformat într-unul instituţional.

„Investitorii români ţin pasul din ce în ce mai bine cu in­ves­titorii străini. Există şi o problemă, tranziţia de la o ge­ne­raţie la alta - cei care au demarat businessul au în continuare o capacitate de creştere şi trebuie să reuşească să institu­ţio­na­li­zeze companiile pentru a le duce mai departe. Dacă nu este cazul atunci apar tranzacţii, se integrează companiile. O cul­tivare a unui capital autohton puternic ar fi foarte bună pen­tru România, în toate do­meniile. Nu să fim tot timpul sub­con­tractaţi“, a subliniat Gheorghe Iaciu.

Ca planuri de viitor, Iaciu doreşte să demareze con­struc­ţia unui proiect imobiliar mixt în zona calea Floreasca - Barbu Văcărescu, unde să dezvolte atât locuinţe, cât şi birouri şi un hotel.

„Următorul proiect pe care îl vom demara în Bucureşti este cel din Barbu Văcărescu. Acolo vrem rezidenţial, hotel şi birouri, care sunt de interes mai ales că am avut succes în Iaşi cu spaţiile office. Noi ne dezvoltăm pe zone mixte “, a spus Gheorghe Iaciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO