Companii

Iaşiul începe să atragă tot mai multe depozite: ELI Parks anunţă un proiect de dezvoltare de 63.000 mp, împărţit în mai multe faze

ELI Park Iaşi oferă o locaţie ideală pentru afacerile care doresc acces fără probleme atât la pieţele regionale, cât şi la cele internaţionale.

ELI Park Iaşi oferă o locaţie ideală pentru afacerile care doresc acces fără probleme atât la pieţele regionale, cât şi la cele internaţionale.

Autor: Bogdan Alecu

12.12.2023, 18:00 471

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa logistică şi industrială din România, vrea să de­mareze un nou proiect de dezvoltare - ELI Park Iaşi - un parc logistic şi industrial cu o suprafaţă totală de 63.000 de metri pătraţi, ce va fi dezvoltată în mai multe faze. Prima fază, care acoperă 22.000 de metri pătraţi, urmează să fie finalizată şi livrată până la jumătatea anului 2024.

„Suntem mândri să pornim în această călătorie cu planul nostru de dezvoltare la ELI Park Iaşi, un proiect care semnifică angajamentul nostru de a oferi spaţii industriale inovatoare. Având o locaţie strategică, clădiri de clasă A şi dezvoltare treptată, acest proiect este poziţionat să devină un hub pentru afacerile care doresc să-şi îmbunătăţească operaţiunile şi să-şi extindă acoperirea în regiune“, a declarat Andrei Jerca, managing director al ELI Parks.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO