Companii

În cât timp poţi să înveţi un limbaj de programare şi cum îl alegi? Bogdan Toader, Codecool: În 12 luni putem să ajutăm un om care nu are deloc experienţă să intre în domeniu

În cât timp poţi să înveţi un limbaj de programare...

Autor: Alexandra Cepăreanu, Ramona Cornea

09.05.2022, 16:30 448

„Nu este nevoie să ai aceste experienţe sau o perioadă de muncă în alte domenii. Jumătate din cursanţii noştri sunt tineri absolvenţi de liceu sau studenţi de facultate care nu au nicio experienţă în câmpul muncii.”

Bogdan Toader, mentor programator în cadrul companiei Codecool, specializată în furnizarea de cursuri în domeniul IT, afirmă că o persoană care nu are deloc experienţă poate să înveţe principiile de bază ale unui limbaj de programare în 12 luni.

„Contează în funcţie de fiecare, cât efort dedică, cât de pasionat şi motivat este. Noi oferim un curs care permite introducerea în domeniu în 12 luni. Datorită experienţei pe care o avem şi studiilor, ştim spre ce se îndreaptă piaţa, ştim de ce are nevoie piaţa şi avem o curriculă formată pentru nevoia actuală a pieţei. În aceste 12 luni putem să «ajutăm» un om care nu are deloc experienţă să intre în domeniu”, a declarat Bogdan Toader în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO