Companii

Investiţi în România! Daniela Marişcu, Aqua Azur: Am realizat proiecte de piscine şi parcuri acvatice de 200 mil. euro

Un proiect realizat de ZF în parteneriat cu CEC Bank

Investiţi în România! Daniela Marişcu, Aqua Azur: Am...

Autor: Bogdan Alecu

16.04.2021, 00:07 1210

Cu experienţă în antreprenoriat şi văzând potenţialul de dezvoltare al industriei de agrement din România, Daniela Marişcu, o antreprenoare din Constanţa, a de­ma­rat alături de soţul ei businessul Aqua Azur în 2008.

Antreprenoarea susţine că România are un potenţial de creştere major în industria de agrement şi investitorii au şansa de a se dezvolta de la zero într-un sector profitabil.

Proiectele realizate de companie până acum sunt Parquarium-Cluj, Primus-Sângeorz Băi, Aqua Parc Prun­du Bârgăului şi Centrul Balnear Legacy, proiectate împreună cu Novelty AE, precum şi Plaja Urbană Du­­nă­rea – Galaţi, Centrul de Agre­ment Aria - Sibiu, extindere Aqua Parc Arsenal.

„Am demarat busi­nessul în 2008, pe timp de criză. Am pornit cu un proiect la Băile Figa, lângă Bistriţa, un pro­iect care a reuşit la nivel euro­pean, unde cu trei piscine şi trei tobo­ga­ne atrag peste 10.000 de oameni în weekend. Avem Mirajul Oltului la Căli­măneşti, multe resorturi, com­ple­xul Tisa, Peninsula Resort, multe tobo­gane din deltă, la Suceava. Fiecare zonă cu potenţial turistic are cel puţin un parc acvatic sau o piscină pu­blică“, a spus Daniela Marişcu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO