Ioan Mezei, director general Stihl România: Am avut o creştere de peste 20% a cifrei de afaceri, bazată pe relaxarea fiscală

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Divizia locală a grupului german Stihl, unul dintre cei mai importanţi producători de motoferăstraie şi motocoase la nivel mondial, si-a majorat afacerile la peste 32 de milioane de euro, dupa un avans de 20% anul trecut.
 
"Am avut o crestere de peste 20% a cifrei de afaceri fata de 2015, am avut un an bun. Am inregistrat o crestere a cererii si a consumului, bazata pe relaxarea fiscala", spune Ioan Mezei, directorul general Stihl.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
cifra de afaceri
, crestere
, romania
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide