Companii

Italienii de la Monza pregătesc o vânzare. Spitalul vizat ar fi cel din cadrul Enayati Medical City: „Suntem în faza de due diligence“. Cumpărătorii ar fi un grup medical din Turcia, din sursele ZF - Memorial Hospital

Luca Militello, CEO-ul Monza România: Suntem în faza de due diligenge, este totul confidenţial, nu putem vorbi până la terminarea tranzacţiei.

Luca Militello, CEO-ul Monza România: Suntem în faza de due diligenge, este totul confidenţial, nu putem vorbi până la terminarea tranzacţiei.

Autor: Sorin Pâslaru, Georgiana Mihalache

18.10.2022, 00:05 283

♦ Monza are trei spitale în Bucureşti şi unul în Cluj, acesta fiind în parteneriat cu Centrele Ares ♦ Potrivit surselor ZF, Monza s-ar afla la câteva zile de parafarea unei vânzări a Spitalului de Oncologie din cadrul Enayati Medical City din Nordul Capitalei.

Grupul privat Monza, contro­lat de italienii de la Policlinico di Monza, prezent pe piaţa locală de peste un deceniu cu cel mai mare spital privat de cardiologie, urmează să vândă spitalul pe care l-au dezvoltat în cadrul Enayati Medical City în nordul Bucureştiului, potrivit surselor ZF.

„Suntem în faza de due diligenge, este totul confidenţial, nu putem vorbi până la terminarea tranzacţiei. Nu a­vem un termen stabilit pentru înche­ierea tranzacţiei. Nu pot să confirm altceva momentan“, a spus pentru ZF Luca Militello, CEO-ul Monza Ro­mânia. La întrebarea ZF privind exis­tenţa discuţiilor cu un grup medical din Turcia, reprezentantul Monza nu a confirmat acest lucru.

Ziarul Financiar a scris recent despre grupul Memorial Hospital din Turcia, un jucător important de pe pia­ţa de sănătate privată din această ţară, care caută să facă o serie de achi­ziţii în România, pentru a-şi face astfel intrarea oficială pe plan local. Me­mo­rial Hospital face parte din grupul Aydin, fondat în 1958 de antrepre­no­rul Turgut Aydin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO