Companii

Jumătate din afacerile Sanador sunt generate de spitalul privat. „Am avut 20.000 de pacienţi externaţi anul trecut”

Florin Andronescu, directorul de dezvoltare al Sanador

Florin Andronescu, directorul de dezvoltare al Sanador

Autor: Mirabela Tiron

08.09.2017, 00:05 404

Spitalul Sanador din Piaţa Victoriei, cu o capacitate de 402 paturi, generează jumătate din afacerile operatorului privat de servicii medicale, respectiv circa 116 milioane de lei (26 milioane de euro), potrivit calculelor ZF, fiind cel mai mare spital privat din ţară după nivelul veniturilor.

„Am avut anul trecut 20.000 de pacienţi externaţi, din care 75% au fost pe internare continuă. Numărul de pacienţi este în creştere în acest an. Cele mai solicitate intervenţii în cadrul spitalului sunt cele care ţin de chirurgie, de la chirurgie ortopedică, urologie la naşteri. Suntem un spital generalist şi ne concentrăm pe intervenţii chirurgicale”, a declarat pentru ZF Florin Andro­nescu, directorul de dezvoltare al Sanador, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor mediale private. Spitalul atrage pacienţi din toată ţara şi lucrează atât cu medici colaboratori, cât şi cu medici permanenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO