Companii

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli înfiin­ţată în 2014 de Evelina Necula şi Daniel Rogoz, integrează peste 500 de şcoli din reţeaua canadiană de francize Maple Bear

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management...

Autor: Roxana Rosu

21.03.2022, 11:09 160

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli înfiin­ţată în 2014 de Evelina Necula şi Daniel Rogoz, a încheiat un parteneriat cu reţeaua canadiană Maple Bear Global Schools pentru integrarea tuturor activităţilor educaţionale,  operaţionale şi financiare într-o singură platformă digitală.

Utilizarea Kinderpedia va echipa reţeaua formată din peste 550 de unităţi de învăţământ Maple Bear din 32 de ţări cu un cadru digital integrat pentru managementul utilizatorilor, comunicare, managementul clasei, funcţionalităţi financiare şi operaţionale.

În România, există două grădiniţe sub franciza Maple Bear, ambele în Cluj Napoca, iar în 2022 urmeaază să fie afiliate încă două, în Craiova şi Timişoara.

Aplicaţia Kinderpedia este folosită de mai bine de doi ani de două comunităţi Maple Bear din Europa Centrală şi de Est şi din Emiratele Arabe Unite. Extinderea globală a soluţiei la nivelul reţelei Maple Bear este programată să aibă loc în următoarele 18 luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO