Companii

Lanţul de bijuterii Teilor lansează o colecţie de piese unicat, valoarea bijuteriilor ajungând la peste un milion de euro

Lanţul de bijuterii Teilor lansează o colecţie de...

Autor: Roxana Rosu

13.04.2022, 14:08 127

Lanţul de bijuterii Teilor lansează o colecţie de piese unicat, valoarea bijuteriilor încrustate cu diamante şi pietre preţioase ajungând la peste un milion de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Colecţia The Exceptional prezintă bijuterii din aur alb, galben sau roz, cu diamante şi pietre preţioase colorate, printre care un colier cu 847 de diamante, ce însumează 70  carate, şi o brăţară cu 517 diamante şi 30 carate.

„Este o reală provocare să poţi crea o colecţie cu aceste piese unicat care vorbesc de la sine prin calitatea, mărimea şi raritatea pietrelor. Mai mult decât atât, colecţia a fost atent realizată în funcţie de trendurile internaţionale în materie de High Jewellery, dar şi gândită special pentru clientele Teilor.” povesteşte Anda Jurcă, Global Sales Director Teilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO